Weekender & ferier

Deltag i aktiviteter

I weekender og ferier har du mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter: Cykel / knallert / rideture, musikarrangementer, indkøbsture samt lokale arrangementer.  Planlægningen sker i tæt samarbejde med vore elever.                                          

I sommerferien kan du bl.a. komme med på en campingtur, og nogle år en musikfestival m.m. Hver måned har vi en forlænget weekend, hvor skolen arrangerer kurser og temadage for vores personale, så vi kan blive endnu dygtigere. Det er dig dog frit for at blive på skolen.

Aktiviteter

På Krummebækgaard har vi mange faste traditioner bl.a. vores stor julearrangement, hvor vi inviterer elevernes familie og venner på banko, stor julemiddag og dans omkring juletræet, den årlige store teaterforstilling som trækker rigtig mange tilskuer og demissionsfesten hvor vi traditionen  tro spiller rundbold inden vi spiser helstegt pattegris og til sidst den højtidelige overrækkelse af STU kompetencebeviser.

Vi har en langtradition for at åbne op til det omgivne samfundet. Vi arrangerer foredrag, musikarrangementer, julemarkeder, valgmøder m.m. og deltager bl.a. i det lokale medieløb, og skoleorkestret spiller ved flere arrangementer udenfor skolen.

Behandlingstilbud for traumatiserede unge.

Læs mere

Bo & arbejdsfællesskab
For særlig sårbare unge.

Læs mere

Unge med alvorlige traumer, pseusedal adfærd eller lign. som i en periode har brug for et skærmet tilbud.